Klasika vs skleničkové dezerty s Terezou
Detailní popis produktu
KLASIKA VS SKLENIČKOVÉ DEZERTY
Modifikaci dvou známých a vyhlášených dezertů, které již nějakou dobu hýbou světem sociálních sítí i luxusních podniků.
Naučíme se, jak vytvořit z klasického dezertu skleničkový, jak využít chutě známých koktejlů v cukrařině i jak překvapit vaše rodiny, hosty i přátele při libovolné příležitosti.
Kurz je určen pro začátečníky i mírně pokročilé a pronikneme na něm do tajů odpalovaného těsta, francouzského sněhu, svěžích gelů, nadýchaných krémů i atraktivního zdobení.
Menu
Francouzský věneček (nebo-li Choux) s karamelem a vanilkovým krémem
Choux Piňa Colada do skleničky
Pavlova s čokoládovým Chantilly krémem
Pavlova Jahodové mojito do skleničky
Nápoje
Nápoje v ceně kurzu dle aktuální nabídky - voda (perlivá, neperlivá), káva, čaj, džus, coca-cola, pivo alko i nealko, vína atd.
Uvítací sklenka vína v ceně!
Drobné občerstvení během kurzu zajištěno.
Co si sebou na kurz vzít?
Nic nepotřebujete, vše dostanete na místě, stačí dobrá nálada, chuť vařit/péct a obdržet spoustu potřebných a užitečných rad a tipů.
Kde kurzy probíhají?
INTERIÉRY A KUCHYNĚ SOUKUP - Štefánikova 16, Plzeň - Bručná
Kontakt - ŠKOLA VAŘENÍ SOUKUP (varenisoukup.cz)
Doba trvání kurzu: cca 5 hodiny
Min. počet účastníku: 4
Max. počet účastníků: 8
Kurz vede: Tereza Olbrichtová
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.